Levering Seculam BR4 en BR6 laminaten aan het Belgische gevangeniswezen

Seculam BR4 en BR6 laminaten

Allplast ontwikkelt en produceert met succes een uitgebreid programma aan kogelwerende en inbraakwerende beglazingen. De beglazingen zijn zoveel mogelijk opgebouwd uit transparante kunststoffen.

Gecertificeerd door TNO

Alle laminaten zijn gecertificeerd door TNO en voldoen aan de EN 1063 norm. Het gebruik van kunststof zorgt voor een aanzienlijke besparing in gewicht en voorkomt scherfslag en breuk bij ‘inslagen’.


Overeenkomst voor 3 jaar

Dankzij de voordelen van de nieuwe kogelwerende en inbraakwerende beglazing heeft Allplast recentelijk met een aantal Belgische leveranciers een overeenkomst getekend voor de levering van Seculam BR 4 en BR 6 laminaten. De laminaten worden ingezet voor het Belgische gevangeniswezen voor een periode van 3 jaar.
 

Zware testprogramma’s doorstaan

Voorafgaand aan het verkrijgen van deze opdracht zijn een aantal zware testprogramma’s volbracht. Mede door het doorstaan van de zware testprogramma’s en de kwaliteit van de producten zijn de Belgische leveranciers met Allplast in zee gegaan. Allplast heeft de eerste orders reeds in productie genomen en kijkt uit naar een mooie samenwerking.

Meer weten over onze inbraakwerende en kogelwerende beglazing? Neem vrijblijvend contact met ons op.