Leden van de Provinciale Staten van Zeeland bezoeken Allplast BV

Leden van de Provinciale Staten van Zeeland bezoeken Allplast BV

Allplast heeft alle leden van de Commissie Economie, de overige Statenleden en o.a. tweede locoburgemeester Hommel van de gemeente Tholen, bedankt voor het werkbezoek van vrijdag 26 januari jl. aan ons bedrijf.

"We waren zeer vereerd dat alle aanwezigen van de Provincie en de gemeente, hun interesse hebben getoond in ons bedrijf en de nieuwe veiligheidsproducten die wij o.a. voor Defensie en de Nationale Politie hebben ontwikkeld. Tijdens de rondleiding hebben wij ons productgamma op het gebied van thermoplasten, composiet- en kogelwerende beschermingsproducten kunnen presenteren. Hieronder zijn een aantal innovaties die Allplast op korte termijn zal patenteren", aldus Roald Bol, CEO van Allplast BV.

Nieuwe productontwikkelingen

De aanwezigen waren positief verrast over onze nieuwe productontwikkelingen, gemaakt door een kundig team van medewerkers. Ook de autoclaven, de productieruimtes als ook de procestechnologie achter onze producten, werden met enthousiasme ontvangen.

Fotobijschrift: Roald Bol (l), CEO van Allplast BV, na de rondleiding op de foto met Commissie voorzitter/Senator van de 1e Kamer, de heer Peter van Dijk.