vizieren voor persoonlijke bescherming

Vizieren voor persoonlijke bescherming

Allplast ontwikkelt vizieren voor persoonlijke bescherming, zoals gezichtsbescherming en gelaatsbescherming. De vizieren van Allplast worden van hoogwaardige materialen samengesteld. In samenwerking met de klant worden de vizieren tot in finesse gerealiseerd. De materialen die hiervoor gebruikt worden zijn onder andere:

  • Polycarbonaat
  • PET-G

Eigenschappen vizieren

Voor de vizieren wordt transparant Polycarbonaat of Pet-G gebruikt. Er zijn verschillende opties voor de vizieren zoals:

  • anti-kras
  • anti-statisch
  • anti-condens coating

De dikte varieert van 0.5 mm tot en met 1.5 mm. Het gewicht ligt tussen de 100 en 200 gram en de bedrukking kunnen wij in de gewenste vorm voor u realiseren. Het scherm zelf is uiterst helder voor een optimaal zicht.

Kogelwerende en scherfwerende vizieren

Bij Allplast ontwikkelen wij ook kogelwerende en scherfwerende vizieren. Door de kennis, ervaring en het uitgebreid testen van de producten bent u bij Allplast verzekerd van kwaliteit. Innovatie is een belangrijke kernwaarde binnen onze organisatie en dat is terug te zien in de producten.

Militaire bescherming en persoonlijke bescherming

Voor militaire toepassingen hebben wij specifieke producten gerealiseerd. Denk hierbij aan EOD-uitrusting (vizieren), militaire vizieren en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

Contact

Allplast heeft de volledige productie van vizieren in eigen hand. Heeft u specifieke toepassingen nodig of wilt u meer informatie over onze vizieren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.