Hulppostarmaturen

Verlijmde delen 'curen'

Om de kwaliteit van de bewerkte producten te waarborgen heeft Allplast de mogelijkheid om verlijmde delen te ‘curen’ in een droogtunnel. Hierdoor is de eindkwaliteit, ongeacht de verwerkingstemperatuur en luchtvochtigheid, gegarandeerd.

Lees meer

Persbericht: Ministerie van Defensie en Allplast B.V. starten innovatieproject ballistisch pantserglas

Den Haag, 19 juni 2014

Generaal-Majoor Peter Dohmen van de Defensie Materieel Organisatie (DMO), Brigadegeneraal Gerard F. Koot van de Directie Plannen en de heer Roald Bol, CEO van Allplast BV uit Tholen, hebben vandaag een driejarige overeenkomst bekrachtigd in het kader van de CODEMO subsidie regeling voor de ontwikkeling van dunner en lichter pantserglas uit transparant kunststof.

Lees meer

Politieschilden schieten tekort

Politieschilden schieten tekort

Politieschilden zijn op dit moment volop in het nieuws. De huidige politieschilden beschermen niet afdoende tegen terreurdreigingen. Leden van de Antiterreureenheid maken zich zorgen om hun veiligheid en willen een sterker model.

Lees meer

Kogelwerende composietmaterialen

Kogelwerende composietmaterialen

Positief nieuws voor Allplast. De Duitse politie is enthousiast over de verdere ontwikkeling van het tactische schild (klasse AK-47 Kalasjnikov). Voor de laatste verbeterpunten wordt nauw samengewerkt met de Duitse politie en TNO.

Lees meer

Nauwe samenwerking met AGMI Traffic & Lighting

Nauwe samenwerking met AGMI Traffic & Lighting

AGMI is Nederlands grootste producent van verkeers- en bewegwijzeringsborden. In de eerste jaren van haar bestaan produceerde AGMI onder andere fietsbellen, achterlampjes voor fietsen en wijwaterbakjes. Nu staat AGMI voor: ‘Smart and safe Systems for Traffic and Lighting around the world’. AGMI wil met haar slimme oplossingen voor licht en verkeer de wereld veiliger maken.

Lees meer

Albatros Thermal Imager

Naast de productie van kogelvrije laminaten en ballistische schilden verwerkt Allpast sinds geruime tijd o.a. glasvezel en carbonfiber materialen door middel van hand lay-up techniek en autoclaafverwerking tot mooie eindproducten.

Lees meer